7 Şubat 2015 Cumartesi

Tepside Soslu Palamut


Malzemeler
5 adet palamut
1 tatlı kaşığı biber salcası
1 tatlı kaşığı domates salcası
2-3 diş sarımsak
Bir miktar kara biber




Yapılışı
Balıklar yıkanıp temizlendikten sonra sosuyla birlikte harmanlanır .
Bir miktar su yağ konulur , 180 derece fırına konulur .
İyice önlü arkalı kızardıktan sonra servise sunulur .
Bu tarifim Yemekustalari.com da yayınlanmıştır .
AFİYET OLSUN 

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bayılırım palamuda ! Herkes sevmez, nedense. Tazesini buldukça hiç kaçırmam, ben de fırında severim. Bir de sizin sosla deneyeyim, sarımsak nasıl bir tat katacak bakalım.
    Takipteyim, bana da beklerim, belki blogumu seversiniz :)
    www.nowacraft.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bak bu tam bana göre :)
    digerlerinide Severim,tatli,tuzlu ama dikkat ediyorum bu aralar :) sevgilerle..

    YanıtlaSil