Malzemeler
2 su bardağı nohut
500 gr kuş başı et
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yapılışı
Yeteri kadar yağda salça kavrulur üzerine bir gece öncesinden ıslatılmış nohut ve et ilave edilerek karıştırılarak üzerini geçeçek kadar su ilave edilir . Düdüklü tencerede 35 dakika pişirilir .
Merhaba eline sağlık blog dünyasına hoşgeldiniz nohuda bayılırım sevgiler
YanıtlaSilHoşbulduk sağolun sevgililer
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Tarifinizi deneyeceğim. Sevgiler :)
YanıtlaSilTeşekkür ederim sevgiler :))
YanıtlaSilŞuan o kadar açım ki bunu görmem hiç iyi olmadı ;) Destekçin ve takipçinim canım ;) Ellerine sağlık ;)
YanıtlaSil